Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Logo
Mobil menu

Forårs-SFO

Velkommen til Forårs-SFO på Rosengårdskolen.

 

Forårs-SFO begynder d. 1. marts 2024 og er for de børn, der skal begynde i Rosengårdskolens 0. klasser til august. Rosengårdskolens motto er: ”Vi skaber livsduelige mennesker med solide rødder i trivsel, dannelse og læring”. Dette betyder, at vi i Forårs-SFO prioriterer højt, at alle børn har nogle at lege med og at alle børn får kendskab til både skolen og SFO’ens fysiske rammer, regler, kultur og værdier. Det giver børnene mulighed for at blive fortrolig med dagligdagen, inden de begynder ”rigtigt i skole” til august. 

 

I slutningen af Forårs-SFO-forløbet vurderer vi, hvilke klasser børnene kommer til at gå i. Det gør vi ud fra observationer, børnesamtaler og en generel vurdering af en god klassesammensætning i samarbejde med børnehaveklasselederne. Vi arbejder med dynamiske grupper og dermed kommer børnene til at være en del af forskellige gruppedannelser i løbet af de fire forårsmåneder. Det betyder, at de grupper børnene er i, ikke er de endelige klasser.

 

Vi arbejder med en positiv og anerkendende tilgang til børnene, hvor vi har for øje, hvordan vi i fællesskab med jer forældre, kan gøre børnene trygge, glade og skoleparate.

 

Tirsdag den 3. oktober 2023 kl. 17.30-19.00 holder vi aktivitetsdag for kommende skolebørn, hvor I forældre samtidig kan komme og høre om skolestart m.m. Se mere i invitationen herunder. 

 

Herunder finder du også vores Forårs-SFO folder med praktiske oplysninger, datoer m.m.

Dokumenter