Mad på skolen

Vi bruger madordningen Skolemad.nu

Skolemad.nu’s madleverandør laver friske og lækre madpakker, til fornuftige priser. Maden leveres af lokale madleverandører nær skolen, som smører og pakker maden om formiddagen, så det kan leveres frisk og lækkert på skolen inden spisefrikvarteret. Et bredt udvalg af sandwiches, salater og frugt mm., giver muligheden for et sundt og varierende måltid.

Det praktiske: maden bestilles på skolemad.nu (ved levering samme dag skal bestilles inden kl. 7 den pågældende dag). Den bestilte skolemad kan afhentes i boden fra ca. kl. 11.15. Der vil være navn på hver enkelt bestilling, som eleven får udleveret, så vi er sikre på at eleven får det korrekte. Hvis I har spørgsmål til selve systemet, så skal I henvende jer direkte til skolemad.nu (email info@skolemad.nu - telefon 7199 8882). Hvis jeres barn ikke får udleveret den bestilte mad korrekt, så skal I henvende jer på kontoret til Kirsten Bager.